Suudelmia.com on verkkosivusto, joka tarjoaa laajan valikoiman romanttisia ja henkilökohtaisia lahjoja rakkaillesi. Täällä voit löytää kaikenlaisia lahjoja, kuten koruja, asusteita, vaatteita ja kenkiä, sekä paljon muuta. Suudelmia.com keskittyy tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka sopivat erilaisiin tilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiville tai ystävänpäiville.

Suudelmia.com tarjoaa myös monia erilaisia palveluita, kuten lahjojen pakkaamisen ja lähettämisen, mikä tekee lahjojen lahjoittamisesta entistäkin helpompaa. Voit valita lahjojen lähettämisen suoraan lahjan saajalle tai noutaa ne itse Suudelmia.comin verkkokaupasta.

Suudelmia.com tarjoaa myös henkilökohtaisia palveluita, kuten lahjojen suunnittelua ja lahjojen valitsemista yhdessä lahjojen saajan kanssa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda juuri sellaiset lahjat, jotka vastaavat lahjan saajan mieltymyksiä ja tarpeita.

Suudelmia.comin verkkokaupassa on helppo navigoida, ja tuotteita on helppo selata erilaisten hakukriteerien, kuten tuoteryhmän tai hinnan, perusteella. Voit myös lukea arvosteluja tuotteista ennen niiden ostamista, jotta voit olla varma, että ostat laadukkaan tuotteen.

Suudelmia.com tarjoaa myös erilaisia tarjouksia ja alennuksia, jotka tekevät lahjojen hankkimisesta entistä edullisempaa. Voit myös tilata Suudelmia.comin uutiskirjeen saadaksesi tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista ensimmäisenä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Suudelmia.com on verkkosivusto, joka tarjoaa laajan valikoiman romanttisia ja henkilökohtaisia lahjoja. Täällä voit löytää kaikenlaisia lahjoja ja palveluita, kuten lahjojen pakkaamisen ja lähettämisen sekä henkilökohtaisen lahjojen suunnittelun.


Suudelmia Arvostelut

  Paras sivusto

  Käyn täällä päivittäin, ja täällä on uskomaton määrä halukkaita naisia. Suosittelen antamaan tälle ehdottomasti mahdollisuuden. Oli ehdottomasti positiivinen yllätys, ja naisia riittää varmasti kaikille halukkaille. Käytän tätä päivittäin.

  Hyvät puolet
  Helppo käyttää ja selkeä sekä paljon naisia sivuilla.

  Huonot puolet
  Krediitit maksavat

  Pelkkää hyvää

  Olen saanut tältä sivustolta paljon kaltaisiani naisia. Todella hyvä sivusto. Ainakin niille jotka etsivät jotain ei niin sitovaa. Ainakin täällä riittää naisia jotka haluavat vain seksiä juuri niin kuin minäkin. Alastonkuviakin saa kun vaan pyytää. Ihan täydellinen sivusto minulle.

  Hyvät puolet
  Naiset jotka etsivät samaa kuin minä.

  Huonot puolet
  Ei paljon valittamista. Homma pelittää kaikin puolin hyvin. Ainoa miinus on kun kuukausitilausta ei valitettavasti ole.

  Minä en lukenut mitä oli kirjo

  En lukenut mitä naiset kirjoitti takaisikn minusta.

  Hyvät puolet
  Selaista se on että leppänen lusikka jää jakajan käteen.

  Trolleja

  Olin 2 viikkoa sain yli 4000 viestiä 18-72v naisita enin osa nuoria halusivat rahaa,vaatteita,ravintola iltoja,ulkomaan matkoja..Kukaan ei antanut yhteystietojaan eikä tullut tapaamiseen eikä soittanut minulle.Lisäksi chaitti sensuroi puh numerot ja e-mail osoitteet.Viestejä tuli enemmän kuin ehdin lukea ta delettää.Ehkä joku aito oli joukossa mutta oli mahdotonta selvittää 1000 viestä päivässä

  Hyvät puolet
  Nykyisellään ei yhtään plussaa

  Huonot puolet
  Liian kallis.Paljon feikki profiileja jopa huijaus tarkoituksessa.Pahinta kun chaitti sensuroi puh numerot,sähköpostiosoitteet ja katuosoitteet,tapaamispaikat...

  Rahat otetaan mutta et saa kredittejäsi

  Tää on jo kolmas kerta kun sivusto huijaa 10 kredittiä miten helvetissä mä saan rahani takaisin kun krediitit kuluu vain työntekijöiden kanssa!

  Hyvät puolet
  Hyviä kuvia

  Huonot puolet
  Mä olen aito suudelmissa ei ole aitoja naisia

  Tämä sivusto

  Pelkkää huijausta!!..
  Lypsetään yksinäisiltä miehiltä rahaa..
  Ainut deittisivusto jossa viestit maksaa???
  Saatat pienessä kaupungissa, saada enemmän viestejä
  (muka eri naisilta) kun kaupungissa , on edes naisia..

  Älkää hölmöt miehet, ostako "krediittejä"

  Hyvät puolet
  Hyviä kuvia...Joskin yksikään ei ole siitä ihmisestä, joka sivuston työntekijä....väittää olevansa..

  Huonot puolet
  Täyttä huiputusta!
  Samat kuvat esiintyy eri persoonina...

  Miehet varokaa!

  kirjautuminen

  läppäriltä ei pääse kirjautuun sivustolle

Vieraile Suudelmia

Kirjoita arvostelu