Yleiset deittisivut

Lajittele:

1

Arvosteluja FirstDate

FirstDate

Punainen marja on rakkauden symboli! Keskiaikaisen sanonnan mukaan mansikan keskenään jakavat ihmiset rakastuvat. Firstdatella on monia ominaisuuksia, jotka voidaan yhdistää rakkauden marjaan. Me Firstdatessa uskomme, että kaikki olisivat onnellisempia ja terveempiä, jos maailmassa olisi enemmän rakkautta. Tärkein visiomme on löytää yksinäisyyteen lääke. Siksi pyrimme keräämään mahdollisimman monta sinkkua ympäri Pohjoismaita - rakkaus ei tunne maarajoja!
Lue lisää »

Vieraile FirstDate

2

Arvosteluja Be2

Be2

20 miljoonaa jäsentä luottavat be2:n tieteellisesti kehitettyyn kumppaninhakuun ja tämä luku kasvaa päivä päivältä. be2:ssa voit säilyttää anonymiteettisi ja turvallisuutesi, vastakohtana ilmaiselle nettideitille, missä kuka tahansa voi nähdä profiilisi. Yksi perusajatuksistamme on, että jos etsit elämäsi rakkautta, ei sinun tulisi viettää aikaa ihmisten kanssa, jotka eivät etsi vakavaa parisuhdetta. be2:ssa tulet huomaamaan, etteivät muut käyttäjämme sivustollamme ole etsimässä flirttiä, tai ohimenevää treffikumppania tai -seuraa, vaan sitä oikeaa rakkautta.

be2 kumppaninhaku-konsepti ei v
Lue lisää »

Vieraile Be2

3

Arvosteluja Date Me Now

Date Me Now

Date Me Now: tapaa sinkkuja nyt! Liity tänään ja tapaat miljoonia sinkkuja etsimässä sinkkuja miehiä ja naisia. Olemme kaikki täällä toimiaksemme kanssasi turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Ensi kertaa kokeilemassa nettideittailua?

Ei hätää, meillä on hyvä asiakaspalvelu linja ja olemme aina valmiina auttamaan sinua ja antamaan parhaimman deittailukokemuksen. Kaikki nettideitti profiilit on varmistettu oikeaksi ja työskentelemme 24/7 pitääksemme sivustomme turvallisena, flirttailevana ja aikuismaisena!
Lue lisää »

Vieraile Date Me Now

4

Arvosteluja eDate.dating

eDate.dating

Edate.fi on vuonna 2013 perustettu kotimainen ja turvallinen deittipalvelu.
Tarjouksena naisjäsenille 12kk ja miesjäsenille 3kk kultajäsenyys ilmaiseksi rekisteröitymisen yhteydessä vuoden 2014 aikana. Kultajäsenyys oikeuttaa kaikkiin sivuston toimintoihin. Kannattaa siis rekisteröityä jo tänään!
Lue lisää »

Vieraile eDate.dating

5

Arvosteluja Nettideitti.fi

Nettideitti.fi

Nettideitti.fi
Lue lisää »

Vieraile Nettideitti.fi

6

Arvosteluja Are You Interested

Are You Interested

AYI.com is one of the largest online dating websites on the internet with more than 70 million installed users and over 3 million fans. It offers a completely integrated Facebook App, iPhone App, Android App and website.

AYI.com makes it easy to meet singles by connecting them through their mutual friends and interests. Use AYI.com to browse singles who share your interests or who have friends in common with you. Registration is 100% free. Sign up now to begin using one of the largest online dating sites in the world!
Lue lisää »

Vieraile Are You Interested

7

Arvosteluja Deitti24

Deitti24

Deitti24 on varsin uusi nettitreffi -palvelu mutta ainakin ulkoasu tuntuu olevan kunnossa ja toimintoja riittää. Palvelu on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille seuranhakijoille. Käyttäjäkanta on luonnollisesti vielä melko pieni, sivupohjan suomennos tuntuu olevan kesken eikä sivustolla ole ainakaan vielä ilmestynyt kunnon ohjeistusta. Myöskään hinnoittelusta ei ole minkäänlaista mainintaa joten oletan että sivuston kaikki toiminnot ovat ilmaisia.
Lue lisää »

Vieraile Deitti24

8

Arvosteluja e-Kontakti

e-Kontakti

- Kotimainen, luotettava ja turvallinen nettideittisivusto.
- Vuonna 2009 perustetussa palvelussa on luotu yli 300 000 profilia.
- Kaikki profilit tarkistetaan asiakaspalvelussa.
- E-kontakti.fi on osa suomalaista Alma Media -konsernia.
Lue lisää »

Vieraile e-Kontakti

9

Arvosteluja EliittiKumppani

EliittiKumppani

Suomessa on lähes miljoona sinkkua, joista suuri osa etsii kumppania Internetistä. Nykyään nettitreffailu on huomattavasti mukavampaa ja helpompaa ELIITTIKUMPPANIn Matching-menetelmän ansiosta. Jokainen jäsen suorittaa laajan tieteellisen persoonallisuustestin, jonka perusteella löydetään juuri hänelle sopivat kumppaniehdokkaat. ELIITTIKUMPPANI tarjoaa siis paljon enemmän kuin pelkkiä kontakti-ilmoituksia. Pidämme huolen siitä, että jäsenten persoonallisuudet, eivätkä pelkät profiilit, sopivat yhteen. Voit olla varma, että avullamme seuranhakusi on pian menneisyyttä ja se oikea on kainalossasi
Lue lisää »

Vieraile EliittiKumppani

10

Arvosteluja Flirt Academy

Flirt Academy

Tervetuloa sivulle Flirt Academy! Haluaisitko flirttailla Suomi kuumimpien naisten kanssa? Tahdotko taas rakastua vai etsitkö kuumaa ja kirpakkaa seikkailua tuntemattoman kanssa? Tiedät, että kännykkä on seurustelun tärkein työkalu, mutta kaikki ei aina suju niin kuin haluaisit? Nyt se ei enää ole ongelma! Sillä Flirt Academy näyttää sinulle, miten voit hoitaa homman kotiin!
Lue lisää »

Vieraile Flirt Academy

11

Arvosteluja Iskuri

Iskuri

Hae nyt mieleistäsi seuraa Iskuri-treffeiltä! Voit jättää haluamasi kohdat tyhjiksi.
Lue lisää »

Vieraile Iskuri

12

Arvosteluja Kontakten.fi

Kontakten.fi

Kontakten.fi. Live-Chatten är öppen 24/7. Chatta lätt och säkert Live på kontakten.fi i finländsk chatt. Live-Chat för dig som söker vänner, sällskap eller partner. Allt från romantik till kavaljer. Flickvänner och Pojkvänner. Bli medlem idag.
Lue lisää »

Vieraile Kontakten.fi

13

Arvosteluja Lupiini

Lupiini

Lupiinideitti on uudistunut. Palvelu on entistäkin helppokäyttöisempi. Lisäksi voit nyt jättää ilmoituksen ilmaiseksi Lupiinin internetsivustolla.
Lue lisää »

Vieraile Lupiini

14

Arvosteluja Match.com

Match.com

Match.com perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1995, ja se kuuluu nykyään amerikkalaiseen IAC/InterActiveCorp-konserniin. IAC on online-palveluiden kansainvälinen markkinajohtaja, joka käsittää yli 150 erilaista tuotemerkkiä ja tuotetta.

Match.comin pohjoismaisesta toiminnasta vastaa Tukholmassa sijaitseva Match.com Nordic AB. Olemme toimineet Pohjoismaiden markkinoilla vuodesta 2002 ja olleet siitä asti yksi alueen johtavista nettideittailupalveluista. Olemme omalta osaltamme edistäneet alan kehitystä, ja nettideittailu onkin nykyään yksi yleisimmistä tavoista löytää kumppani.

Aikojen alu
Lue lisää »

Vieraile Match.com

15

Arvosteluja Pikkusormi

Pikkusormi

Tervetuloa upouuteen deittipalveluun, Pikkusormi:hin!

Tavoitteenamme on luoda uusi, rehellisesti suomalainen seuranhakupalvelu, kaikelle kansalle ketään unohtamatta! Haluamme tarjota helppokäyttöisen ja selkeän palvelun, joka samalla seuraa tarkasti kehityksen kärkeä tarjoten uusia yhteysmahdollisuuksia käyttäjilleen.
Lue lisää »

Vieraile Pikkusormi

16

Arvosteluja Prime-Date

Prime-Date

Prime-Date: Löysin avullanne suuren rakkauteni. Minulla oli monia mukavia kumppaneita, mutta yksi oli täydellinen.
Lue lisää »

Vieraile Prime-Date

17

Arvosteluja Romanssi.fi/

Romanssi.fi/

Deittisivusto on ilmainen ja vain rekisteröidyille käyttäjille. Emme kysele henkilötietojasi tai luottokorttisi numeroa. Ikäraja on 18 vuotta.

Rekisteröityminen on helppoa ja voit heti aloittaa kumppanin etsimisen. Oman profiilin luominen, kuvien lisääminen, toisten profiilien katsominen ja heidän kanssa viestittely on kaikki ilmaista RAJATTOMASTI. Moni ilmaisena itseään mainostava ei yllättäen lopulta olekaan ilmainen - mutta romanssi.fi on.
Lue lisää »

Vieraile Romanssi.fi/

18

Arvosteluja Seuraajokaiselle

Seuraajokaiselle

Seuraajokaiselle.fi Live Chat avoinna 24/7. Live Chattaa turvallisesti Seuraajokaiselle.fi Suomi Chat:ssä. Live Chat sinulle, joka etsit ystävää, kumppania, toimi heti.
Lue lisää »

Vieraile Seuraajokaiselle

19

Arvosteluja Sinkkutreffit

Sinkkutreffit

Tervetuloa Sinkkutreffeille! Deittikumppania etsimässä? Treffiseuraa jo tänään! Etsitkö deittiseuraa? Sinkkutreffit on oikea paikka sinulle. Voit olla mies tai nainen, eikä seksuaalisella suuntautumisellasi ole väliä.

Voit etsiä deittiseuraa asuinpaikkakunnastasi välittämättä. Helsinki, Vantaa, Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä, Rovaniemi, Kuopio, tai mikä tahansa muu niin löydät deittipalvelun kautta treffiseuraa samalta paikkakunnalta tai ainakin läheltä.
Lue lisää »

Vieraile Sinkkutreffit

20

Arvosteluja Suhteet24

Suhteet24

Suhteet24 on laadukas ja luotettava viron ja suomenkielinen kohtaamispaikka verkossa niille, jotka haluavat löytää uutta kumppania tai Virosta tai Suomesta.

Suhteet24 Mission: Uskomme, että hyvät suhteet muuttavat ihmiset onnellisemmaksi. Luomme parhaat edellytykset uusien suhteiden löytämiseksi.

Suhted24 : Uued tutvused ootavad Sind!Suhteet24 ympäristö on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, jotka ovat avoimia ja aktiivisia, iloiset ja haluavat elämässään liikkua eteenpäin.
Lue lisää »

Vieraile Suhteet24

21

Arvosteluja Suomideitti

Suomideitti

Suomideitti on luotettava ja turvallinen deittipalvelu joka haluaa tuoda sinkut yhteen. Tarkistamme kaikki profiilit estääksemme huijarit, roskapostittajat ja ne jotka eivät hae seuraa tosissaan. Haluamme näin luoda stressittömän ja luotettavan deittiympäristön. Tämä on vain yksi syy miksi Suomideitti on paras paikka sinkuille löytää deittikumppani.
Lue lisää »

Vieraile Suomideitti

22

Arvosteluja Treffisivu

Treffisivu

Treffisivu on kotimainen seuranhakupalvelu jonka kautta löydät uusia ystäviä ja seuraa tositarkoituksella.

Treffisivu on ilmainen seuranhakupalvelu jonka kautta voi löytää itselleen uusia ystäviä, matkaseuraa, urheiluseuraa tai jopa rakkautta. Palvelun käyttäjät voivat mm. lähettää toisilleen yksityisiä viestejä sekä chattailla livenä muiden paikkaolevien kanssa.
Lue lisää »

Vieraile Treffisivu

23

Arvosteluja Zoosk

Zoosk

Zoosk on johtava online-deittiyhtiö, joka personalisoi deittailukokemuksen ja auttaa sinkkuja löytämään juuri heille sopivan henkilön ja parisuhteen. Zooskin Käyttäytymistieteellinen kumppaniehdokaspalvelu -teknologia oppii jatkuvasti Zooskin 27 miljoonan haettavissa olevan jäsenen tekemistä valinnoista voidakseen tarjota sinulle yhä parempia kumppaniehdokkaita.

Zoosk on mobiilin deittailun markkinajohtaja: se on Applen sovelluskaupan eniten tuottava nettideittisovellus. Se on saatavana yli 80 maassa ja käännetty yli 25 kielelle, minkä ansiosta Zoosk on maailman ainoa aidosti globaali nett
Lue lisää »

Vieraile Zoosk